Referenties

Wederom succes voor Verstraten-Pannone uit Zwaag

  • 12-7-2016

Ze gaan lekker daar in Zwaag. De junioren 2016 doen het behoorlijk goed bij Jos Verstraten en Silvia Pannone. Afgelopen weekend stond de jonge duiven vlucht vanaf Duffel op het programma.

Voor Jos en Silvia werd het goud en zilver in P.V. de Coenstad uit Hoorn tegen 450 duiven. Maar ook in groter verband een keurige uitslag. In rayon D van afdeling 6 Noord Holland wisten ze beslag te leggen op de 2e en 6e plek tegen 1.662 duiven. Hier nog aan toegevoegd dat er ook nog eens een kleine 3 minuten verspeeld is met binnenkomen dan blijkt maar eens te meer dat ze goed op de "rit" zijn daar in het West Friese.

Het mooie is tevens dat in beide duiven rijkelijk Van der Stouwe-Douna bloed stroomt.

De eerste duif is de NL16-1428184 gekweekt uit een doffer van J. de Jong en Zn. uit Ureterp met daarin onder andere dochter Ché, Mr. Donkerbroek, Scheve Broek, zoon Special Blue, Grijze 778 (dcht. Prince), Macho Woman kortom allemaal namen welke het bij ons op de hokken al de nodige jaren bijzonder goed doen.

De tweede duif is de NL16-1428197 met langs vaderskant zoon Johnny Boy, Blue Lady, Mr. Blois en Jessica een mooie mix van glorie duiven van ons.

Voor de derde week op rij topnotering in het rayon, wat mogen we nog verwachten?

Terug