Laatste nieuws

Op reis naar Pontoise

  • 25-5-2017

Vluchtnummer 09 al weer, zo stond op de klok. Oftewel we zijn dit weekend al weer toe aan de 9e en dus ook 10e vlucht van dit seizoen. De weken "vliegen" voorbij zo lijkt het wel.

Voor vanavond is er ingekorfd voor de eerste dagfondvlucht van dit seizoen. Op het programma staat het Franse Pontoise, afstand 525 kilometer in rechte lijn naar onze hokken in Donkerbroek.

We hebben 16 atleten uitgezocht welke voor ons deze klus mogen klaren. Hiervan 11 dames en 5 heren. De beide aangewezen zijn twee dames te weten de NL15-680 "zuster Bachelor" en de NL15-684 uit Chicago Silver x Macho Woman. Twee duivinnen welke zich met regelmaat goed laten zien en die er ook beiden bijzonder goed op stonden tijdens het inkorven.

In de club zijn er door 11 liefhebbers totaal 106 duiven ingekorfd.

Morgen inkorven voor Wijchen. De nu nog thuiszittende duiven zullen we hierop inkorven. Betekent dus zaterdag twee vluchten, altijd mooi! Althans dat ervaren wij zo, er zijn er natuurlijk ook anderen die het allemaal net wat te veel vinden van het goede en daar valt natuurlijk ook wel wat voor te zeggen.

Terug