Laatste nieuws

Mooi!

  • 21-5-2017

Het is mooi als je enkele weken geleden tijdens het pakken van de duiven thuis voor de inkorving die avond tegen elkaar zegt als je de NL15-493 "Rossi K" in de handen hebt deze vliegt dit jaar nog een eerste. Om vervolgens de volgende dag net geen eerste maar een tweede te vliegen in de club. Maar een week later gelijk wel een eerste in de club!

Het is mooi als je afgelopen vrijdag tijdens het inkorven thuis tegen elkaar zegt deze pakt dit jaar nog een eerste op het moment dat ik de NL15-553 "Onana" in de handen heb en waarachtig nog een 24 uur later pakt meneer reeds die eerste!

Het is mooi als dat dan naast een eerste in de club tegen 526 duiven ook nog eens een 3e in District 3 van de afdeling Friesland '96 tegen 7.043 duiven is en dat met een voor ons toch zeker geen gunstige zuid-westen wind.

Het is mooi om duiven te wachten in het zonnetje met mooie Hollandse luchten.

Het is mooi als de aankomsten prachtig zijn, en dat waren ze zaterdag wederom! Sommigen zaten erg hoog en dan is het prachtig om te zien hoe zulke dieren zich naar beneden begeven om hun einddoel te bereiken.

Het is mooi als je een facebook berichtje krijgt dat onze sportvriend Tjeerd Hoogenkamp na 14 jaar eindelijk weer een eerste speelt in zijn club in Almelo en dat met de NL14-445 welke een kleinkind is van onze Mr. Branco! Kortom een mooie referentie er bij. Overigens we gaan mooi naar de 75 eerste prijzen behaald met nazaten van Mr. Branco en dat is ook mooi.

Oftewel het was een mooi duivenweekend en dat maakt de hobby toch altijd weer mooi!

Terug