Laatste nieuws

Prachtige resultaten Dedden en Idsardi met nazaten van ons hok

  • 14-5-2017

Vanochtend twee mooie mailtjes binnen gekregen met daarin vermeld de prestaties van een tweetal hokken behaald met nazaten afkomstig van onze hokken.

Als eerste was daar Gerard Idsardi uit Dokkum. Hij won gisteren op de vlucht uit Quievrain met de NL15-073(kleinzoon Macho Woman maar ook van Kapitein Éénoog en New Golden Theresa) de vlucht vanaf Quievrain. In de vereniging,de Blauwe Doffer Damwoude 1e van 659, in rayon Het Noorden 1e van 2.083 duiven, in het acg 2e van 4.219 duiven en tot slot in de afdeling 16e van 20.566 duiven.

Puik werk Gerard!

 

Een klein uurtje later was daar een reactie uit Darp waar de heren Dedden wekelijks hun beste beentje voortzetten op de vluchten.

Gisteren ook in afdeling 10 de vlucht vanaf Quievrain op het programma. Fokke Dedden wist beslag te leggen op 9e plaats in de afdeling tegen 10.719 duiven. De duif die dit wist te presteren is de NL16-1060355 welke Fokke kweekte uit twee rechtstreekse van onze hokken. In de stamboom zien we Matje, Pronky jr. en ook Hercules. Allemaal duiven welke het bij ons in de kweek altijd prima gedaan hebben.

Gefeliciteerd Fokke!

Heren bedankt voor de berichtjes, we zijn er blij mee en kunnen alleen maar zeggen: Doe zo voort!!
 

Terug