Laatste nieuws

Één weekend onderweg en gelijk mooie referentie!

  • 2-4-2017

We zijn van start, en voor de meesten betrof het een oefenvlucht, maar bij de meesten werd er wel degelijk geklokt en een uitslag gemaakt.

Voor onze vrienden Jos Verstraten en Silvia Pannone uit Zwaag werd het gelijk een topdag! De Comb. Verstraten-Pannone wordt reeds enkele jaren intensief met raad en daad bijgestaan en tevens jaarlijks voorzien van enkele duiven uit onze hokken.

Wat is het dan mooi dat er aansprekende resultaten gehaald worden. Afgelopen zaterdag stond voor de kring II van de afdeling 6 Noord Holland de vlucht Zevenbergen op het lijstje.

Gelost om 13.15 uur werd de eerste duif in Zwaag geklokt om 14.11 uur hetgeen achteraf goed blijkt te zijn voor de 1e prijs in P.V. Coenstad te Hoorn tegen 360 ingekorfde duiven. In groot verband, kring II, werd er begonnen op plaats 4 tegen 2.231 duiven.

Tel hierbij op dat er een prijspercentage van ruim 50% werd gehaald en de dag kon voor Jos en Silvia niet meer stuk!

De vader van de eerste duif is als ei gehaald uit Donkerbroek. Hij komt uit de lijnen Mr. Blois (topdoffer op de dagfond!) keer Jessica met veel Van Loon bloed in haar aderen. Tevens zien we Johnny Boy keer Franske terugkomen in de stamboom.

Kortom een pracht start! Gefeliciteerd hiermee.

En ook wij zijn er uiteraard erg blij mee!

Terug