Laatste nieuws

Een weekendje voorjaarsbeurs in Houten

  • 5-3-2017

De afgelopen twee dagen wel twee heel bijzondere dagen meegemaakt in Houten. Evenals alle voorgaande jaren ben ik op zaterdagmorgen richting Houten gereden om de voorjaarsbeurs te bezoeken. Dit keer was het toch wel even anders dan alle voorgaande keren en niet zo'n beetje ook.

Dit keer was ik mede standhouder namelijk. Samen met Esther, Wilco en Kayleigh Bultman mocht ik uiteraard aanwezig zijn in onze stand van Duivendirect.nl hierbij gebruik makend van alle faciliteiten die Esther de afgelopen jaren heeft weten te realiseren. En daarvan kan ik alleen maar zeggen dat ze het uitstekend voor elkaar heeft! Professioneel, met uitstraling en vooral veel gastvrijheid. Zo hoort het natuurlijk ook .

Wat ook een prettige ervaring was om mee te maken is dat de stand gekoppeld was met de stand van de mannen van Eijerkamp. Samen met Henk Jurriëns, Rinus Beumer, Arnold Paalman en Luuk Jurriëns was het een mooi en gezellig team waarmee het prima vertoeven was.

Betekent tevens niet één dag naar de beurs maar twee dagen naar de beurs. Gelukkig was het behoorlijk druk en dan lijkt het dat de uren voorbij vliegen. Voordat ik er erg in had was met name de zaterdag al weer voorbij.

Erg veel mensen gesproken, gezien, de hand geschud enz. Erg veel positieve reacties gehoord over van alles en nog wat en dat is ook wel eens fijn te horen. De duivensport doet het wat dat betreft echt nog niet zo gek als we wel eens doen voorkomen.

Op naar het nieuwe seizoen!

O ja, bijna vergeten wat is het tijdens zulke dagen handig dat je terug kunt vallen op een compagnon. In het weekend was het Henrie die de honneurs waarnaam daar waar het aankwam op de dagelijkse verzorging van onze duiven kolonie. En als zo'n kolonie dan even niet is afgestemd op één man dan is dat een hele klus dat kan ik u verzekeren vooral ook omdat er bijna overal ook nog eens twee jongen in de schaal liggen. Maar geen centje pijn alles was goed door de jongste van het team verzorgd!

Terug