Laatste nieuws

Mooie aanwinst van de Gebroeders Homma

  • 8-1-2017

Enkele weken geleden kochten we op de bonnenverkoop van onze eigen club een prachtig laat jong van niemand minder dan de Gebroeders Homma uit Steggerda.

Ondanks dat het een laat jong is, is het beestje gezegend met een fantastische bouw en uitstraling. Iets dat ons bijzonder aan staat en gekoppeld aan haar afstamming maakt tot een fijne aankoop voor ons kweekhok. Dat Jos Evers er tijdens de bonnenverkoop ook nog eens een zeer positief oordeel over gaf is alleen maar mooi meegenomen. Daar komt bij dat we de mannen uit Steggerda bijzonder hoog hebben zitten als duivenvrienden en graag eens iets van hen op de hokken wilden hebben. Kortom mooi geregeld zo!

De vader van de "105" is een broer van Anouk. Anouk is het kweekwondertje dat o.a. de 1e Nationaal Morlincourt sector IV 2016 op de wereld zette. Moeder is Queen Ippon uit het nog grotere kweekwonder bij de gebroeders Ippon maal Euro's Lady.

Kortom iets fijns hetgeen mede door de Eijerkamp inbreng ook nog eens uitstekend bij ons stammetje duiven past. We zijn er blij mee!

Terug