Laatste nieuws

Dagje NPO dag in Houten

  • 19-11-2016

Vanmorgen rond de klok van 8.00 uur samen met compagnon Dolf naar Houten getogen. De NPO manifestatie, althans zo heette deze dag ooit, stond op de agenda en daar brengen we altijd graag een bezoekje aan. Wel wat minder mensen dan tijdens de voorjaarsbeurs maar zeker zo mooi als je ook nog eens de tijd wilt en kunt nemen om met sportgenoten in gesprek te gaan.

Zo ook vandaag met veel mensen gezellig bij kunnen kletsen over onze gezamenlijke passie de duivensport. Het was beslist de moeite waard.

Tevens nog een paar duiven meegenomen voor vriend Ton zodat ook dat weer mooi geregeld is.

Als we kijken naar de standhouders dan was het weer prima verzorgd, nieuwtjes heb ik niet echt kunnen ontdekken eigenlijk. Is ook anders tegenwoordig, vroeger werden de nieuwtjes nog wel eens op de beurs gebracht maar tegenwoordig is het internet meestal het medium dat de beurs al vooruit gesneld is.

Volgende week de feestavond van rayon Frisia op Urk. Voor het overige is het voorbereidingen treffen voor de bonnenverkoop van onze vereniging en onze eigen verkoop op GPS welke zal starten op zondag 27 november a.s.

Terug