Laatste nieuws

Twee samenspel overwinningen met kleinkinderen Mr. Branco

  • 28-8-2016

Het is zo langzamerhand geen lijstje meer maar zowaar een grote waslijst aan het worden waarop de overwinningen behaald met nazaten van Mr. Branco staan vermeld.

Gisteren was het wederom bingo voor twee kleinkinderen van deze super kweekdoffer.

Voor ons zelf werd het een prachtige overwinning in Samenspel E1 vanaf Gennep tegen 1.738 duiven met de        NL15-1200714 uit First One (zoon Mr. Branco) x Euro Finette (dochter Euro)

Gerard Heinhuis uit Steenwijk haalde hetzelfde kunststukje uit in Samenspel E2 tegen 1.993 duiven met de           NL16-1107715 uit de NL12-1045548 welke een dochter is van Rolex x Double Branco (dochter Mr. Branco).

Kortom zo in één dag weer twee winnaars er bij in groot verband.

Het totaal aantal overwinningen behaald met kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen van Mr. Branco zal inmiddels rond de 75 stuks liggen. Hierbij ook meerdere overwinningen in groot verband zowel bij ons op de hokken als elders.

Je moet hem maar hebben.......ik kocht hem op een verkoop van de De Duif van Pieter Veensra, ongezien en niet eens in de hand gehad! Op aanraden van een voor mij totaal onbekende liefhebber die naast mij zat in de veilingzaal. Ben hem zo dankbaar!

 

Terug