Laatste nieuws

Kroon op jubileum jaar, de bonus is binnen! 1e & 2e NPO Tongeren

  • 14-8-2016

Veel gelezen en gehoorde kreet gisteren en vandaag: "daar doe je het voor per slot van rekening".........nou dat ligt bij ons ietsje anders. Ik schreef het al meerdere malen eerder. We spelen hier liever een 1e vanaf Zutphen tegen 20.000 duiven dan een 1e NPO van Orleans tegen 4500 duiven, oftewel het predicaat NPO vlucht is leuk maar ook niet meer dan dat. Maar dat is puur de beleving hier natuurlijk, ieder zijn ding daarin. Met alle respect en bewondering hoe anderen daar in staan!

Of we er niet blij mee zijn? Ja natuurlijk zijn we er reuze blij mee! Het is voor ons een vette bonus op de mooie resultaten die hier, en tegenwoordig ook bij anderen, worden gerealiseerd met onze duiven en dat in het jaar dat we ons 30 jarig jubileum als combinatie vieren. Apetrots zelfs, dat mag je best zeggen. Maar wel in de juiste proporties blijven zien. We realiseren ons ook dat velen er van dromen en er wellicht nooit aan toe komen en dat mag ook niet vergeten worden.

Gisteren voor ons een herhaling van Menen 2014. Ook toen 1e & 2e NPO met de jonge duiven. Kortom een fraaie prestatie ontstaan door een mooi stukje teamwork hier in Donkerbroek. Tegenwoordig met zijn drieën en dat is een stuk gemakkelijker "werken". Ieder zijn ding, ieder zijn inbreng en elkaar een beetje scherp houden kan dus zorgen voor mooie resultaten blijkbaar.

Wat ons in ieder geval bijzonder goed doet zijn de zeer vele reacties en felicitaties via de telefoon, mail, whats app en facebook. Iedereen hartelijk dank hiervoor, het doet ons goed en vervult ons met trots en blijdschap.

Op naar de volgende opdracht, beginnen we allemaal weer bij nul!

Terug