Laatste nieuws

Wie knijpt mij in mijn wang?

  • 4-8-2016

Het zal toch niet, het kan toch echt niet waar zijn, wat gaan we heel misschien beleven a.s. zaterdag? Zou het dan toch, heel misschien, wellicht, mogelijk, dan toch nog een keer, een lossing worden zo rond de klok van 8.00 uur?

Ik geloof er geen biet van ...........ook in Donkerbroek......mooi weer?? Het zal toch niet? Volgens mij zitten ze er weer eens ongelooflijk naast. Of toch???

Laten we het hopen beste mensen. Wat zullen onze duiven en al hun baasjes dankbaar zijn. Eens een mooie vlotte lossing en, ook absoluut niet onbelangrijk, een keertje geen stress en hoofdpijn voor de LC! Het is iedereen zo gegund!

Mogenavond dus inkorven voor Weert. Een gezamenlijke lossing op een afstandje van rond de 200 kilometer voor ons. Een mooie, eerlijke, vlucht zitten we wel een keertje weer op te wachten.

Voor ons zullen een kleine 60 de mand in gaan. Voor zover we er iets van afweten......ze staan er wat ons betreft goed op. Training is goed, eetlust is prima, uitwerpselen zijn goed, ze luisteren ongelooflijk goed, zien er strak uit. Kan er niet meer aan doen. Ze mogen laten zien wat ze in hun mars hebben. De zuidwesten wind is een klein beetje jammer maar daar zullen we het mee moeten doen.

Direct na de middag nog even met de hele meute naar Frederiksoord geweest voor een lapvluchtje. Ze waren uiteraard ruim voor de chauffeur terug en zaten binnen tien tellen alle 60 weer in hun hok, dat terwijl ze vanmorgen volle bak voer gehad hadden. Bijzondere wezens die postduiven......

Terug