Laatste nieuws

Mooie resultaten elders met nazaten Van der Stouwe-Douna duiven

  • 19-7-2016

En daar is het plaatje met de opgestoken duimen weer! We hopen het nog vaak te kunnen gebruiken.

Comb. Verstraten-Pannone denderen voort met de jonge duiven.

Jos Verstraten en Silvia Pannone weten van geen ophouden zo lijkt het wel. Slechts 13 duiven in de strijd en dan toch weer keurig als 1e in P.V. Coenstad (tegen 411 duiven) finishen is geen slechte zaak natuurlijk. Voeg daar nog eens aan toe dat ze ook in rayon D van de afdeling 6 Noord Holland op een prachtige 3e stek beslag weten te leggen tegen 1.505 duiven.

Mooie bijkomstigheid is dat het dezelfde duif betreft welke vorige week ook al een eerste vloog in de verenging. De NL16-1428184 "Hendrika" gekweekt uit een doffer van J. de Jong en Zn. uit Ureterp met daarin onder andere dochter Ché, Mr. Donkerbroek, Scheve Broek, zoon Special Blue, Grijze 778 (dochter Prince), Macho Woman kortom allemaal namen welke het bij ons op de hokken al de nodige jaren bijzonder goed doen.

Hendrika lijkt dus bepaald geen eendagsvlieg te zijn! Waar vind je op dit moment een jonge duif die reeds een 2e en 3e in rayonverband gewonnen heeft tegen beide keren meer dan 1.500 duiven?

Jos en Silvia wederom van harte proficiat!

++++++++++++

Aisha & Nelis Tang wederom in het snuitje van de uitslag

Twee weken geleden was het de NL15-926 die een 50e NPO Chateauroux vloog, afgelopen zaterdag was het zijn halfbroer de NL14-1422532 die beslag wist te leggen op de 10e plek in de afdeling vanaf het Franse Laon.
In concours stonden totaal 7.330 duiven en dan 10e worden is niet verkeert natuurlijk.

De vader van de NL14-532 is geweekt bij ons op de hokken. Het betreft de NL13-1624888 uit Leanokie en Matje.
Kortom wederom een prachtig resultaat bij Nelis op de hokken. Waar een klein hok groot in kan zijn!!

Onze felicitaties gaan naar Langezwaag!
 

Terug