Laatste nieuws

Twee super referenties ontvangen

  • 5-7-2016

Olaf Mulder Steenwijk wint 1e in samenspel E

Wederom mooi nieuws uit Steenwijk. Dit keer is het Olof Mulder die er met het goud vandoor ging op de midfondvlucht vanaf Peronne. Tegen 1.722 duiven in Samenspel E wist hij iedereen dus achter zich te laten.

Verantwoordelijk hiervoor was het jaarling duivinnetje nL15-1266293. Deze duivin is gekweekt door Gerard Heinhuis en komt uit de NL10-1076664 welke Gerard bij ons haalde. De 664 is gekweekt uit kleinzoon Kannibaal van Dirk van Dyck via Sjaak van der Wal x dochter Jackpot van Hans & Evert Jan Eijerkamp.

Wederom een overwinning in groot verband behaald met nazaten afkomstig van onze hokken.

Olaf gefeliciteerd met dit puike resultaat!

 

Vervolgens was het Verstraten-Pannone uit Zwaag met mooi succes.

In Zwaag was het opnieuw Jos Verstraten en Silvia Pannone die van zich lieten spreken. Vanaf de tweede jonge duivenvlucht Minderhout wisten ze beslag te leggen op de plekken 11 en 12 in rayon D van afdeling 6 Noord Holland tegen 1.843 duiven.

Hun eerste duif (11e in rayon dus) was de NL16-1040693 en laat die nu niet geboren en geringd zijn bij ons op het kweekhok. Een prachtig jong uit onze Rode 227 Pyrope (uit Mr. Euro Leo Heremans x Python van Stefaan Lambrechts beiden via Eijerkamp)x Dochter Mr. Branco.

Op naar het volgende succes Jos en Sivia, proficiat!

Terug