Laatste nieuws

The dead of the gladiolus

  • 25-5-2016

Louis van Gaal kon het zo mooi zeggen in Engeland, vandaar ook deze tekst overgenomen in het kopje van dit stukje tekst. Het voelt allemaal een beetje aan als de dood of de gladiolen voor komend weekend.

Misschien wel in meerdere opzichten maar het is vooral gericht op de wel heel bijzondere weersomstandigheden. Allemaal niet bijzonder ideaal en maar zeer de vraag of we op een fatsoenlijke wijze een vlucht mogen beleven zaterdag. Het is eigenlijk voor het eerst dit jaar, maar denk dat de LC nu echt aan de bak moet en mag laten zien wat ze in hun mars hebben.

We zullen echter ons vertrouwen volledig bij de LC neerleggen en uiteraard vanavond en morgenavond inkorven. Krijg nogal eens de vraag of we ook inkorven. Beste mensen we hebben nog nooit NIET ingekorfd en dus zullen we uiteraard inkorven. We zijn immers "generaal" vliegers en kunnen daardoor geen vlucht missen.

Hoeveel we inkorven is nog niet bekend. Als we naar de duiven kijken mogen we gerust stellen dat die er goed op staan. Ook de controle van Mariën vanavond heeft geen onregelmatigheden aan het licht gebracht. Ze trainen bijzonder goed en de eetlust is ook uitstekend. Daar gaat het niet aan mankeren.

Een duif die je beslist niet kwijt wilt moet je zeker niet gaan spelen dit weekend. Dat is de enige tip die we mee kunnen geven.

Terug