Laatste nieuws

Vrijdag de 13e als 13e ingekorfd voor Quievrain

  • 13-5-2016

Vanavond, op vrijdag de 13e mei als 13e liefhebber, 49 duiven ingekorfd voor de eerste midfondvlucht van dit seizoen vanaf het zuid Belgische Quievrain, afstand tot onze hokken 339 kilometer in rechte lijn wel te verstaan.

Eerlijk gezegd hebben we de duiven wel eens beter ingekorfd, niet dat ze er slecht opstonden zeker niet maar helemaal super top waren ze ook niet. De schnitt lijkt er een beetje van af te zijn. Desalniettemin zijn de verwachten voor morgen goed te noemen.

De beide aangewezen duiven zijn NL13-785 Gien en NL14-309 Bachelor. Een duivin en een doffer welke er alletwee goed opstaan. Hopelijk weten deze twee onze aangewezen punten binnen te halen morgen.

In de vereniging totaal 498 duiven ingekorfd waarvan 6 vrachtduiven. Dus precies 492 duiven in de strijd die morgen voor een classering op de uitslag in aanmerking kunnen komen.

De verwachtingen voor morgen zijn redelijk. Een stuk frsser (zeg maar gewoon koud) dan de afgelopen dagen en een straffe kopwind zullen overigens wel zorgen dat het geen makkie gaat worden.

Terug