Laatste nieuws

Training duiven, spenen duiven, ophalen duiven

  • 17-3-2016

Van alles wat. Allereerst wel mooi om te melden dat de oude duiven momenteel al bijzonder goed trainen. Bedoel hierbij met name de doffers. Een uurtje wordt er volop gevlogen en hebben ze er ook toonbaar veel lol in. Om vervolgens na een fluitje als een speer het hok weer in te duiken.

De duivinnen vandaag voor het eerst sinds hun verhuizing naar het duivinnenverblijf weer buiten gehad. Vliegen gin ook goed en het mooie is dat ze behoorlijk vlot weer in hun nieuwe hok zaten. Dat hebben we wel eens anders beleefd. Maar dit keer gelukkig binnen een aantal minuten in hun nieuwe verblijf. Toch een verblijf waar sommige duivinnen nog nooit op vertoefd hebben.

Op de foto bij dit stukje tekst ziet u twee jongen welke bijna "vragen" om gespeend te worden. Dit zal morgen ook plaatsvinden. Het zijn de eerste jongen van onze nieuwe aanschaf van Pieter Veenstra "All Dolce Magic" x "Titania". Twee plaatjes van jongen die bijzonder goed zijn opgegroeid.

Voor het overige de nodige drukte gehad van het op laten halen van de geschonken duiven op bonnen. Iedereen is weer tevreden huiswaarts gekeerd waarbij we hopen dat er enkele goede duiven bij zitten.

Terug