Laatste nieuws

Op stap naar de voorjaarsbeurs in Houten

  • 6-3-2016

Een prachtige dag gehad. Vanmorgen om 7.30 uur samen met Dolf en Henrie vertrokken naar Houten. Mooi weer om te rijden, bijna geen mens op de weg dus lekker vlot richting plaats van bestemming.

En ondanks dat veel hetzelfde lijkt, toch altijd weer interessante zaken gezien en zeker ook leuke en fijne duivenmensen gesproken. Bijzonder waardevol toch wel. En de duivensport op zijn retour? Ik weet het niet, begin mij af te vragen of de ledentellingen wel kloppen zo langzamerhand. Gisteren razend druk geweest hoorde ik en vandaag ook drukker dan voorgaande jaren op de zondag.

Na wat boodschapjes gedaan te hebben zijn we weer richting Donkerbroek gereden om tijdig thuis te zijn voor een kleine training van de duiven.

Gelukkig werkte het weer mee zodat de duiven een dikke drie kwartier konden vliegen. De foto laat zien dat de bewolking steeds dikker werd maar gelukkig konden we rond de klok van 17.00 uur de koppel weer naar binne loodsen. Betekent dat ze nu 7 keer buiten zijn geweest. Er komt weer een beetje ritme op!

Op de foto hierboven Dolf in gesprek met Jacques van Ouwerkerk van het duo Van Ouwerkerk-Dekkers uit het Belgische Brasschaat. Deze man is een in hart en nieren overnachtspeler en heeft al mooie prestaties op zijn palmaras mogen bijschrijven. Zou hij Dolf hier enthousiast maken voor het overnachtspel??

 

 

Terug