Laatste nieuws

Een dagje verenigingswerk

  • 6-2-2016

Het weekend begon op de vrijdagmiddag voor mij en het stond tot vanavond in het teken van verenigingswerk. Vrijdagmiddag gestart met het voorzien van de nieuwe software in de Unikon klokken. Totaal 16 klokken waren er verzameld om te updaten.

Het updaten op zich verliep volledig volgens de handleiding en dus zonder problemen. Wel een bijzonder tijdrovend klusje overigens. Een kwestie van ruim vier uren werkzaamheid. Dit is dan wel inclusief het verwijderen van de oude stickers (zoals door Unikon werd gevraagd) en het vastleggen van alle nummers van de modules en de dataloggers.

Zatermiddag in het teken van de voorjaarsvergadering van onze afdeling in Ureterp. Wederom vier uurtjes voorbij gevlogen. Overigens een keurige vergadering waarbij niet iedereen kreeg wat hij zou willen maar dat fenomeen hoort nu eenmaal bij het verenigingsleven. Onze vereniging weet daar als geen ander over mee te praten.

Het vliegprogramma is aangenomen, de samenspel indeling blijft gehandhaafd, verdere samenwerken ten aanzien van lossingsplaatsen met afdeling 10 is aangenomen kortom goede zaken gedaan door voorzitter Zeeman en zijn team.

Overigens werd de vergadering prima geleid door Simon Zeeman ondanks zijn "ornithose" achtige klachten. Een dikke pluim!

Terug