Laatste nieuws

Met de kerstdagen voor de deur

  • 23-12-2015

Het zijn de donkere dagen voor kerst, alhoewel formeel gezien de dagen al weer langer worden! Kerst altijd de dagen van elkaar opzoeken, veelal in familie kring, veelal ook gepaard gaande met heerlijke maaltijden klaargemaakt met enorme toewijding dan wel klaargemaakt door een professionele kok buiten de deur. Voor sommigen kerst stress voor velen puur genieten!

Vaak ook een tijd van bezinning, tijd voor terugkijken maar vooral ook tijd om vooruit te kijken. Alles in de geest van: herinner je gisteren, droom van morgen maar leef vandaag!

Gelukkig kunnen we niet in de toekomst kijken, alhoewel je als medewerker van V&D, DA of Scapino op dit moment geen mooie toekomst lijkt te hebben als het gaat om het hebben van een baan en dus inkomen. Ook weer een geweldige timing om dit soort zaken voor de kerstdagen naar buiten te brengen. Wie dat ooit bedacht heeft moeten ze gelijk goed bij de oren pakken is altijd wat door mij heen schiet. Weg fijne kerstdagen, weg fijne jaarwisseling, weg fijne familiedagen......

Ook voor ons duivenliefhebbbers is het altijd weer vooruit kijken. Zo ook bij ons. Hoe gaan we koppelen, wanneer gaan we koppelen, wat willen we nog verbeteren, wat kunnen we nog verbeteren. Enzovoort enzovoort, veel zaken om bij stil te staan.

Volgende week zullen we onze nieuwe aanwinst ophalen uit Brummen. Het is de bedoeling dat we zijn drieën een bezoekje zullen brengen aan de Greenfield Stud. Zal een dagje worden waarbij we weer erg veel inspiratie en ideeën opdoen.

Komend weekend zullen we jonge duiven gaan scheiden. Kunnen ze nog enkele weken rustig aan doen alvorens gekoppeld te worden.

Inmiddels zijn we ook te vinden op facebook: Van der Stouwe-Douna pigeons. Mocht u facebook gebruiker zijn, zoek de pagina dan eens op.

 

Van der Stouwe-Douna pigeons

Like it!

 

Voor de komende dagen wensen wij u fijne kerstdagen toe. Geniet er van!

 

Terug