Laatste nieuws

Prachtige feestavond P.V. de Griffioen

  • 27-11-2015

Gisteravond een mooie feestavond beleefd bij het Wok restaurant te Oosterwolde. Het is ieder jaar weer een hele klus om een geslaagde invulling aan zo'n avond te geven. De traditionele bingo of bbq moet ook eens ingeruild worden voor iets anders.

Dit keer was de gezamenlijke keus gevallen op het Wok restaurant te Oosterwolde. Met een kleine eigen bijdrage hadden we 31 aanmeldingen waarvan helaas 2 door omstandigheden verstek moesten laten gaan.Oftewel een mooie opkomst van 29 personen.

Tussen het eten door werden de kampioenen van 2015 gehuldigd en vastgelegd op de foto. Zie hieronder het resultaat.

Ook werden de "werkers" van de club nog even in het zonnetje gezet. De mensen van de bar Gré en Froukje en de huismeesters Wilt en Pieter (deze laatste was niet aanwezig maar heeft zijn bloemetje thuis ontvangen). Deze mensen doen iedere week toch maar weer hun zaakjes binnen de club en dat wordt door iedereen bijzonder op prijs gesteld!

Tot slot nog een verrassing richting de penningmeester. Oktober dit jaar had Henk Douna precies 25 jaren gepast op de penningen van de club. Met mooie woorden, waarvan de penningmeester zelf het warm kreeg, werd hij gehuldigd en als dank voorzien van een mooie bos bloemen. Toch altijd bijzonder mooi dat er stilgestaan wordt bij zo'n mijlpaal! Met een beetje hulp van de leden zullen we proberen er nog een paar mooie jaren aan vast te plakken.

Terug