Laatste nieuws

Verkochte duiven afgeleverd

  • 19-11-2015

Altijd een paar drukke uurtjes om de verkochte duiven op de juiste plaats te krijgen. Maar woensdagavond is de laatste duif verhuisd naar de nieuwe eigenaar. Lekker vlot afgewerkt dus.

Een tiental jongen is door de nieuwe eigenaar bij ons aan huis gehaald, iets wat we overigens het liefste hebben. Immers dan weet je gelijk of men tevreden is over hetgeen is aangeschaft. En we kunnen tevreden zijn want er waren absoluut geen wanklanken. De afgeleverde duiven stonden er dan ook goed op.

Dinsdag morgen zijn de overige duiven, welke veelal naar het buitenland gaan, door Duivendirect opgehaald en afgeleverd bij GPS in Elshout. Zij zorgen voor verdere afhandeling en transport naar China, Mexico, Canada, Hongarije, Polen, Bangladesh enzovoort.

Tevens zijn er 8 oude kweekduiven meegeleverd welke volgende week op GPS worden geveild. Betreft een vijftal rechtstreekse van Pieter Veenstra, twee van Nico & Ivo van der Veen en een rechtstreekse van Harm Vredeveld.

Oftewel 35 duiven minder in de hokken. Dat geeft al weer meer overzicht en ruimte! Minder voer, minder verzorging, minder mest.........

Terug