Laatste nieuws

Onderweg naar Frankrijk

  • 3-9-2015

De jonge garde maakt voor het eerst de reis naar Frankrijk. Vanavond 75 ingekorfd voor de vlucht vanaf Vervins, afstand 388 kilometer in rechte lijn naar onze hokken.

In de vereniging door zeven leden 259 duiven bijéén gebracht. Het aantal zakt nu toch wel snel. Een aantal liefhebbers heeft de duiven niet verduisterd waardoor ze zwaar in de rui zitten. Een aantal liefhebbers heeft de eerste selectie al doorgevoerd waardoor het aantal duiven snel zakt.

De twee duiven die de lijst aanvoeren zijn twee duivinnetjes te weten de NL15-684 en de NL15-689. Beide dames hebben enige verliefdheid getoond ten opzichte van een doffertje.

Het kon er overigens zaterdag wel eens vreemd aan toe gaan. Hoe het gaat aflopen zullen we hopelijk zaterdag avond weten.

Morgen avond nog een kleine 50 inkorven voor de natour vlucht vanaf Weert, voor onze duiven 200 kilometer. Als de laatste training een afspiegeling mag zijn van het resultaat dan mag de vlag uit. Helaas weten we maar al te goed dat die garantie niet gegeven wordt en de constatering nul komma nul waard is ten opzichte van het uiteindelijke resultaat!

Terug