Laatste nieuws

Alweer veel mazzel gehad!

  • 23-8-2015

Het zit ons duivenmelkers volgens mij bepaald niet tegen de laatste weken, althans in Friesland! Vorige week al een perfekt verlopen vlucht op de zaterdag terwijl het daags nadien bijna hopeloos weer was en gisteren eveneens een mooie vlucht gehad terwijl het vandaag een ontzettende grote kluif was geworden.

Want wat stond (en staat er nog steeds) er een wind vandaag. Een bijzonder vervelende harde zuid oosten wind nog wel. Een lossing was nog maar zeer de vraag geweest denk ik. En al zouden ze los gekomen zijn dan hadden we de helft in Noord Holland gehad volgens mij.

Kortom prima gelukt allemaal afgelopen zaterdag. Komt bij dat de verliezen uiteindelijk enorm zijn meegevallen. Veel bangmakerij om niks lijkt het wel.

Bij ons nog twee duiven achterwege. Vandaag nog vier stuks nagekomen derhalve.

Vandaag de jonge duiven weer gescheiden zodat ze weer op weduwschap staan. We zijn benieuwd of dat de komende weken nog wat extra motivatie op gaat leveren.

Morgenavond kan er ingekorfd worden voor een trainingsvlucht vanaf Deventer. We hebben een kleine 30 taartjongen welke we graag zouden willen spelen hierop. Of dat er van gaat komen is toch wel afhankelijk van de weersverwachtingen. Het lijkt allemaal niet bijster goed voor komende dinsdag namelijk.

Terug