Laatste nieuws

Gekkenwerk of......

  • 30-6-2015

Tjonge dat was eigenlijk nog schrikken ook vanmiddag toen de berichtgeving de wereld in werd geslingerd dat de Nationale vluchten komend weekend gewoon doorgaan. G E W O O N doorgaan ja....

Wat is goed wat is fout. Geen idee maar weet wel dat we ons zelf als postduivenliefhebbers mooi te kijk zetten met zo'n beslissing. Ik weet echter ook dat we voor eeuwig en altijd af zijn van de discussie of er wel of niet afgelast gaat worden.

Vanaf heden, als we niet in protest gaan althans, zal er dus nooit weer een vlucht afgelast worden. Nota bene gaat onze eigen afdeling van Sittard naar Duffel om eventueel een paar uurtjes eerder te kunnen lossen en dan gaat een vlucht met voor het noorden rond de 800 kilometer te vliegen  bij extreem verwachte hitte gewoon door.

Ik had absoluut, misschien wel als één van de weinigen, nog behoorlijk veel fidusie in het NPO bestuur. Dat heeft vandaag absoluut een enorme deuk opgelopen. Maar goed het is bestudeerd dus het moet gaan lukken.

Bij veel liefhebbers begint nu het gepuzzel, wel meedoen, niet meedoen. En als we wel meedoen welke kunnen dan mee. En zo gaat het maar door.

Enige hoop nog op onze landsbestuurders, misschien dat we nog een verbod mogen verwachten vanaf hogerhand. We zullen het rustig afwachten.

Voor ons in ieder geval geen jonge duiven in de strijd komende zaterdag. Wat het afdelingsbestuur ook mag besluiten daarop korven we niet in. Vluchten die voor de punten tellen zullen kunnen rekenen op onze deelname ook al zal de ploeg niet groot zijn.

Terug