Laatste nieuws

Allemachtig, slaan we de zomer over of moeten we geduld bewaren?

  • 23-6-2015

Geduld is een schone zaak. En als iemand die uitspraak goed in de oren dient te knopen dan is dat een duivenmelker wel. Immers we wachten wat af! Wachten op beter weer, wachten op de lossing, wachten op de duiven, wachten op die ene topper die veel te laat komt of misschien helemaal wel niet komt. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.

Zo is het ook wachten op beter weer. Een klein beetje zomer zou toch wel welkom zijn. Zal straks wel weer volledig doorslaan naar extreme temperaturen zodat we niet eens met de jonge duiven kunnen vliegen.

In ieder geval wachten we wel op beter weer. Vandaag ook veel wind, erg veel regen en bij tijden gewoon fris (of misschien wel koud!) Termperatuur van 13 graden heb ik zien staan op een temperatuur meter onderweg. Weet niet of die zuiver is maar toch het geeft wel degelijk een beeld van de realiteit.

Kortom voor mens en duif zou het bijzonder fijn zijn als we beter weer gaan krijgen. De korte broek er bij aan zonder dat we kippenvel op de benen krijgen zullen we maar zeggen. Voorlopig knoeien we maar rustig door en blijven geduldig wachten.....

Terug