Laatste nieuws

Kou en warmte fronten.......Uitgesteld tot morgen

  • 16-5-2015

Alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er een vervelende duivendag van te maken. Het zal een hele puzzel worden voor de LC om vandaag tot een verantwoorde beslissing te komen. En weet u, voor mij is dan maar één ding van toepassing. Bij twijfel nooit lossen, er niet eens over nadenken zelfs. Ik weet dat velen daar anders over denken, we hebben immers geen watjes ingekorfd, of we hebben postduiven of......vult u zelf maar in ( ja ja onnozel praat denk ik dan).

Echter wanneer iets niet kan moet je het ook niet willen zo simpel is het. Dus wat mij betreft vandaag geen vlucht als het niet kan. Volgende week willen we ook graag weer met zijn allen inkorven. Alsdan hopen we een mooie vitesse vlucht en voor anderen een mooie dagfondvlucht te hebben en zitten we niet te springen op een half leeg hok.

Rond 11.00 uur is er meer bekend en allereerst een enorme dikke vette pluim voor de LC, deze mensen kunnen voor vandaag bij mij niet meer stuk! Goede keuze, ligt misschien wel voor de hand maar moet toch maar even gebeuren. De vlucht is uitgesteld naar morgen.

Ik zeg altijd als het niet kan dan niet doen en zo zijn volgens mij de omstandigheden voor vandaag. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen, jammer voor enkele leden die om principiële redenen niet klokken op de zondag maar ook voor die duiven lijkt mij dit de enige juiste beslissing.

We gaan morgen verder.

Kijkt u trouwens eens bij de referenties!

Terug