Laatste nieuws

Mooi weer voor en na zaterdag!

  • 7-5-2015

De vooruitzichten voor komende zaterdag blijven wisselvallig maar het wordt er niet minder op. Althans als we de weerplaatjes mogen geloven. Ook de kracht van de wind is tanende in de voorspellingen maar nog wel steeds zuid west.

Het begint er op te lijken zou je ook kunnen denken en laten we het hopen. Immers voor zondag staat moederdag op de agenda en dat is voor velen toch een moment om even bij stil te staan. Niks minder als je dan midden in een vlucht zit. Overigens ben ik wel van mening dat als het zaterdag niet kan dan gewoon naar de zondag, dierenwelzijn gaat boven alles.

De training van de duiven gisteravond was redelijk tot goed. Met name de doffers weten van aanpakken dit terwijl de duivinnen wat meer plichtmatig lijken te vliegen. De eetlust is prima en we zijn ook van mening dat ze behoorlijk goed in hun zondagse pak zitten. Laten we rustig afwachten wat het gaat opleveren, een harde zuid westen wind vraagt toch wel even iets anders van een duif dan een relatief "eenvoudige" kopwind. Er zullen dan ook vaak andere duiven voorop komen zo leert de ervaring.

Terug