Laatste nieuws

Mooie aankoop gedaan

  • 30-3-2015

Gisteravond met zijn tweeën richting Winschoten gereden om een daar te koop staande duiven aanhangwagen (Geraldy) te bezichtigen.

Rond 19.30 uur werden we hartelijk ontvangen door Eppe Bodde jr. Hij heeft drie jaar geleden deze aanhangwagen speciaal laten maken door Geraldy omdat hij graag kleinere manden wenste (makkelijker te hanteren). Dit laatste sprak ons ook enorm aan zodat we de kans hebben aangegrepen om dit wagentje aan te schaffen.

Uiteraard zijn we niet huiswaarts gekeerd zonder enkele bijzonder fijne duiven in de handen gehad te hebben. Bijvoorbeeld de twee volle zusters van de Euro van Leo Heremans (tegenwoordig Hans & Evert Jan Eijerkamp) spraken tot de verbeelding. Op een leeftijd van rond de 10 jaar toch nog zo ontzettend fitaal en in conditie! Het zegt alles over de melker denk ik.

Uiteindelijk huiswaarts gekeerd met ons nieuwe wagentje en met een mooie deal op zak om enkele duiven te ruilen.

Eppe bedankt voor dit gebaar!

Op de foto hieronder ziet U de nieuwe aanwinst bij ons in de garage staan. De foto is niet super scherp maar binnenkort verschijnt er wel een beter exemplaar. Uiteraard vliegen de duiven er geen meter sneller om maar we zijn in ieder geval wel een stuk veiliger op pad dan met ons vorige wagentje.

 

Terug