Laatste nieuws

Geslaagde duivenverkoop in Jubbega

  • 28-3-2015

Vanmiddag was de verkoop van jonge duiven (aangevuld met enkele ouden) georganiseerd door P.V. de Gevleugelde Vrienden in Jubbega.

Vanmorgen reeds het door ons aangeboden jong gebracht en vanmiddag dus met zijn drieën richting Jubbega om de verkoop live mee te maken.

We mogen gerust stellen dat we daar geen spijt van hebben gehad. Het werd voor ons een prima succes, het jong uit de 1e NPO Menen x de 2e NPO Menen werd voor ruim 600 euro verkocht. Een mooi biedgevecht waarbij er meerdere waren die in den beginne een bod deden. Uiteindelijk bleven er twee potentiële kopers over welke bereid waren om tot boven de 600 euro te gaan. Een biedstrijd die werd beklonken met een applaus uit de zaal.

Kortom een geslaagde middag waarbij zowel de aanbieders van de duiven als de organiserende vereniging een mooi centje hebben kunnen opstrijken. Chapeau voor de organisatie welke wellicht iets meer belangstellingen hadden verdient dan ze kregen maar waar de opbrengst van de veiling zeker niet tegenviel. P.V. Gevleugelde Vrienden Jubbega hartelijk dank voor een paar fijne duiven uurtjes!

 

Terug