Laatste nieuws

Morgen verkoop PV Gevleugelde Vrienden Jubbega

  • 27-3-2015

Morgenmiddag om 14.00 uur is de verkoop van een aantal jonge duiven, aangevuld met enkele ouden, bij onze zutstervereniging De Gevleugelde Vrienden in Jubbega.

Ook ons is gevraagd een duif beschikbaar te stellen. We steunen dit initiatief graag ook al was het alleen maar om de inzet en creativiteit van de organisatoren te belonen. Maar het is natuurlijk meer, we moeten elkaar door de tijd helpen en dat is zo langzamerhand een must aan het worden.

Zonder de hulp van een bonnenverkoop, een tentoonstelling of een ander evenement is het lastig om de financiën op orde te houden. En inderdaad het komt veelal op dezelfde personen terecht maar die verdienen dan ook alle lof.

Laten we hopen dat het morgen een gezellig samenzijn gaat worden waarbij de duiven op een vlotte wijze van eigenaar verwisselen.

Vandaag nog een paar jongen afgeleverd. Volgens mij waren de mensen tevreden met hetgeen ze huiswaarts keerden. Ik hoop dat ze er succes mee mogen hebben want daar is het natuurlijk ook om te doen als je iets nieuws aanschaft.

Terug