Laatste nieuws

Na 18 jaar weer achter de bestuurstafel van de afdeling

  • 7-2-2015

Tjonge het kan verkeren, zat ik zo maar weer achter de bestuurstafel van onze afdeling Friesland `96. En hier is geen woord van gelogen! Echter het betrof dit keer een tijdelijke job van een aantal minuten. Voorzitter Simon Zeeman had mij namelijk, samen het Jan Hoogland, gevraagd om in de stemcommissie zitting te nemen.

Zo kon het dus gebeuren dat we een zestal stemronden moesten opdraven om de scorelijst bij te houden en uiteindelijk het aantal voor en tegen stemmers te tellen.

Er viel dus wat te kiezen vandaag in onze afdeling. Rayon indeling, kampioenschappen, vliegprogramma van alles stond er op de rol.

Voor ons en onze eigen vereniging viel het allemaal bijzonder gunstig uit. We kregen voor de volle 100% wat we graag wilden dus daarover mogen we niet klagen.

Op hoofdlijnen komt het er op neer dat de samenspelen bij de vitessevluchten worden gesplitst in een noordelijk en zuidelijk deel. Tevens waren we voorstander om zoveel mogelijk midfond vluchten op de vrijdag in te korven. Ook dat is dus gelukt. Daarnaast wensten we het aantal gesplitste lossingen zo beperkt mogelijk te houden en ook dat is aangenomen. Tot slot voor generaal lang tellen alle 5 dagfondvluchten en zo hoort het volgens ons ook. Kortom dik tevreden.

Terug