Laatste nieuws

Vergadergedoe en van alles en nog wat

  • 21-10-2014

Veel nieuws is er niet echt op dit moment. Vergaderingen in verenigingen, rayons en afdeling zijn op dit moment volop aan de orde. Opmerkelijk hoeveel er al weer gesproken wordt over de rayon indeling, vliegprogramma's, vlieglijnen enzovoort enzovoort. Heb er ook jaren volop aan meegedaan maar ben er inmiddels steeds meer van genezen. Zolang we met zijn allen niet in staat zijn om in breder verband te kijken en te denken heb ik mij voorgenomen niet al te veel energie meer te steken in dit soort gedoe.

Uiteraard zal ik namens mijn club eventuele standpunten voor het voetlicht brengen maar daar moest het maar bij blijven. Energie steken in de dingen die er toe doen konden nog wel eens veel meer rendement op gaan leveren. Oftewel goede duiven zien te kweken, goede huisvesting, goede voeding, een goed systeem en nooit tevreden zijn met hetgeen vandaag is gepresteerd maar al weer verder kijken naar morgen hoe het nog beter kan of moet.

Tja het is en blijft een hele uitdaging waarbij het zeker niet verkeert is om doelen te stellen. Doelen die natuurlijk wel enige vorm van realisme met zich moeten meebrengen maar die ook zeker dienen te zorgen voor de nodige uitdaging.

Op dit moment gaat het bij ons op de hokken behoorlijk naar tevredenheid. Volop rui, dat nog steeds. Behoudens een doffer met een vies neusdopje lijken er geen problemen op dit moment.

Ondertussen wordt er verder gewerkt aan de nieuwe volière en onderhoud van de hokken.

Terug