Laatste nieuws

Een nieuwe website

  • 24-9-2014

Het is zover, zojuist is onze nieuwe website online gegaan zoals dat zo mooi heet. Sinds 2007 zijn we redelijk actief op onze site. Voor velen een reden om ons dagelijks of wekelijks te vereren met een bezoekje op onze site.

De eerste twee versies van onze website werden gebouwd door Jeen Mulder. Prachtig werk heeft Jeen destijds geleverd en het voldeed volledig aan onze verwachtingen. Na een jaar of vier heeft Jeen de site in een nieuw jasje gestoken waardoor hij weer jaren mee kon.

Inmiddels waren er enkele kleine technische problemen gerezen waardoor er een ingrijpende oplossing gekozen diende te worden. Helaas kon Jeen hiervoor, wegens andere verplichtingen, onvoldoende tijd vrij maken en dus zijn we op zoek gegaan naar iemand anders.

En waar kom je dan uit in de website wereld van de postduivensport, Gert Krab uit Elst. Met Gert enkele malen gesproken en gemaild en hem bereid gevonden de site aan te passen en verder uit te breiden.

Langs deze weg wil ik zowel Jeen, voor zijn enorme hulp in het verleden, en Gert vanwege zijn actieve hulp nu bedanken voor de prettige samenwerking.

Voor de lezers, loop er eens rustig doorheen en lees de berichtjes eens door.

Terug