Laatste nieuws

Twee koppel eieren, Mr. Branco en Nieuwe Olympiade te koop

  • 6-9-2014

Voor degene die op zoek is naar iets bijzonders. Twee koppel eieren te koop uit ons beste kweekmateriaal. Legdata 2 respectievelijk 3 september eerste ei.

Betreft koppel uit Mr. Branco x Titanina (dochter Mr. Branco) ideaal voor de kweek

Betreft koppeluit Zoon Nieuwe Olympiade (Heremans) x dochter Olympic Vivian (Heremans)

Wie het eerst komt die het eerst maalt. Informatie via de mail: pigeons@vanderstouwe-douna.nl

Gelukkig, onze lossingscommissie is weer helemaal bij de tijd. Toen ze vanmorgen naar buiten keken wisten ze gelijk wat voor dag het was! En dat is mooi meegenomen. Ik denk dat ze vandaag een makkie hebben trouwens, ze zullen weinig concact hoeven te  hebben want de eerste uren kan er niet gelost worden vanwege de mist die maar zeer langzaam zal optrekken.

Laten we hopen dat het vanmiddag gaat lukken, moeilijk in te schatten altijd met mist lijkt mij. Geduld geduld en nog eens geduld.

Weinig informatie van de LC altijd jammer. Geen idee hoe het in België en Noord Frankrijk is. Helaas zien we geen aanvullende informatie dan wel verwachtingen.

De jonge duivenvlucht is uitgesteld naar zondag. Lijkt mij een prima beslissing, het weer is overal zeer matig als ik het allemaal een beetje kan volgen. De vlucht Weert wacht nog. Hopelijk komen deze wel los, hebben we toch nog een vluchtje.

Ook Weert afgelast. Dat ze niet los kunnen lijkt mij klip en klaar. Goed besluit dus. Maar hoe het er morgen uit ziet? Geen idee of dat wel zo veel te beter is. De jonkies van enkele dagen oud inmiddels uit logeren gestuurd bij een behulpzame mede lid. Anne hartelijk dank hiervoor, top dat je ons kunt en wilt helpen hiermee.

Morgen maar weer eens proberen.

Terug