Laatste nieuws

Bezoek Eijerkamp=Gebroeders Homma=Beute

  • 26-6-2014

Dinsdag bezoek gehad van niemand minder dan Hans Eijerkamp en enkele van zijn vrienden. Altijd fijn, altijd mooie verhalen, altijd goede tips, altijd anekdotes, altijd vragen en vooral genieten van de oprechte interesse in de goede duif. Zo werden er heel wat duiven gekeurd.

Na de soep en broodjes ging de reis naar de Kroonprinsen van onze afdeling de Gebroeders Homma in Steggerda. Wat we daar heb aangetroffen is werkelijk om van te watertanden. Ik ben zo langzamerhand het nodige gewend maar de jongens hebben echt klasse onder de pannen. Mocht u ooit op versterking uit zijn, even een belletje naar Steggerda zou ik zeggen. Ga zo door en er liggen nog mooie dingen voor jullie in het verschiet zo!

Na Steggerda ging de reis richting Gert Jan en Klaasje Beute. Altijd een warm welkom en veel om te vertellen. En........ook daar fijne duiven mogen aanschouwen. Wat vooral opviel was de kwaliteit en gezondheid van zijn jonge garde. Die moeten straks knallen zou je bijna zeggen.

De dag werd afgesloten bij de Chinees in Vledder. Tja het wordt eentonig maar ook dat is een aanrader. Prachtig verbouwd, geweldig interieur en uitstekende menu kaart!

Morgenavond inkorven voor Quievrain. We zijn er nog niet uit wat er mee moet. De weersvoorspellingen zijn niet veel bijzonders ook al zal de zuidwesten wind behulpzaam zijn bij het aanvaarden van de thuisreis.

Terug