Laatste nieuws

Mooie referenties

  • 3-6-2014

Goedenavond jongens,

Bij deze even melding doen van een jong, die we uit een duivin van jullie (uit klz Kannibaal x Fijne Jackpot) hebben gekweekt die het dit jaar wederom goed doet.

Verleden jaar maakte ik al melding van een 1e en een 3e prijs van de zoon uit deze duivin, nu is het de beurt aan de dochter. Eerder dit jaar vloog ze een 2e tegen 514 duiven, afgelopen weekend was het raak met een 1e tegen 404 duiven en 3e tegen 1583 duiven.

De aangeschafte duivin stond op een klz Mr Blue x klz Johnny Boy, alle
jongen hieruit hebben nu een 1e, ik weet dat jullie deze duiven ook hebben
zitten, wie weet pakt dit bij jullie ook goed, wellicht het proberen
waard.

Groet Gebr Jager
Blijham

Ook Fokke Dedden uit Darp maakte melding van goede prestaties met enkele duiven waarvan de ouders bij ons gekweekt zijn. Mooi werk en ga zo door daar in Darp!

Edwin Schuiling uit Ekehaar is al enkele malen succesvol geweest met duiven waarvan de ouders uit Euro Finette komen. Ook hier met enige regelmaat successen met duiven waarvan de ouder(s) uit Donkerbroek komen.

Tot slot melde Marchinus Oostenbrink dat zijn doffer uit Fijne Jackpot (zie ook referentie Gebr. Jager) inmiddels ook een paar keer kop gevlogen heeft dit jaar. Vorig jaar wist deze duif nog een eerste in de afdeling 10 te pakken.

Kortom toch altijd bijzonder fijn dat er leuk gepresteerd wordt met duiven met Van der Stouwe-Douna bloed in de genen.

Terug