Laatste nieuws

Duiven ingekorfd voor St. Quentin

  • 8-5-2014

Het is me wat, de regen komt met bakken uit de lucht. In de sprint naar de hokken om maar niet al te nat te worden en vervolgens duiven inkorven.

Als ze zeggen dat het oktober is dan geloof je het ook. Maar het is toch zeker mei we we zijn nog maar net begonnen aan het nieuwe duivenseizoen. Vanavond dus inkorven voor de eerste midfondvlucht, tevens vierde officiële vlucht, van dit seizoen. En dan komt het.......bekijk de uitslagen eens van de vierde vlucht van het seizoen over de afgelopen jaren. Niet doen hoor!! Want dan kan gelijk de psychiater ingeschakeld worden en daar wordt men ook niet vrolijk van.

We gaan gewoon met goede moed richting zaterdag en met een beetje geluk gaat het gewoon meevallen en hebben we een vlucht waarbij de duiven een eerlijke kans hebben om thuis te geraken.

We hebben er wederom 52 ingekorfd. Totaal 50 voor de punten en 2 vrachtduiven. Oftewel dezelfde koppel van de afgelopen weken. De beide getekende duiven zijn ook dezelfde als voorgaande weken te weten Epke en Pieter.

In de vereniging 414 duiven door 18 liefhebbers ingezet. Dat is behoorlijk minder dan voorgaande weken, toch weinig vertrouwen in de weersomstandigheden denk ik.

Terug