Laatste nieuws

Niet ingekorfd

  • 4-4-2014

Vrijdagavond rond de klok van 17.00 uur hadden we vrijwel alle doffers in de mand. Al luisterend naar de weersberichten tijdens het inkorven hadden we toch niet zo'n goed gevoel hierbij.

Goede raad is duur dus eerst telefonisch contact gezocht met onze weerman. Hij gaf ons aan dat het mooi weer zou worden vergelijkbaar met dat van vandaag (vrijdag). Dat mooie weer zitten wij dus niet op te wachten omdat het volgens ons beslist geen duivenweer is. Kortom de duiven voor het hok losgelatenen een uur laten trainen en dus niet ingekorfd.

En stel dat het morgen nu prachtig weer wordt, en laten we het echt hopen, dan rijden we zelf uiteraard richting Zwolle voor een trainingsvlucht. 

Het is overigens niet alleen het weer wat ons heeft weerhouden van het inkorven, we hebben er niet zoveel mee. Er valt niets te verdienen en veel te verliezen is onze gedachte altijd hierbij. We pakken liever de resultaten op de vluchten waar het om gaat en tot nog toe is ons dat redelijk goed afgegaan.

Voor alle inkorvers, morgen veel plezier en een mooie vlucht gewenst. In onze club toch nog rond de 270 duiven bijeen gebracht door tien liefhebbers.

Terug