Laatste nieuws

Open dag Eijerkamp

  • 28-12-2013

Het jaar is al weer bijna voorbij en dat betekent bijna traditie getrouw open dag bij de Team Eijerkamp in Brummen. Zo ook vandaag, vanmorgen rond de klok van 9.00 uur samen met Henrie richting Brummen gereden. Zoals al 30 jaar lang het geval is ook nu deden we er weer een krappe 1,5 uur over voordat we bij de Greenfield Stud arriveerden. Gelukkig wel goed weer onderweg trouwens, dat rijdt een stuk aangenamer.

Bij aankomst was het er al gezellig druk, uiteindelijk zullen er rond de 275 liefhebbers geweest zijn is de schatting. Zoals we gewend zijn van de Eijerkampen was de dag weer perfekt verzorgd. Een natje en een droogje waren ruimschoots voor handen en er werd weer volop tekst en uitleg gegeven over de manier van werken binnen Team Eijerkamp. Ook gaf dr. Hans van der Sluis acte de presence door een goed te volgen verhaal te doen over duivenziekten en wat je vooral wel en vooral niet moet doen.

Prachtige bijkomstigheid is dat je contacten legt met bekenden en nog onbekenden in de duivensport, het levert altijd weer informatie op waar je wat mee kan.

Uiteraard nog volop bijgepraat met beide vrienden Hans & Evert Jan. Afspraken gemaakt dat we ook dit jaar enkele jongen zullen uittesten en dat is veelal wel de moeite waard zo leert het verleden.

Al met al weer een geslaagde dag, voeg daar nog bij de open dag van Gerard Koopman van vorige week en dan leert ons dat we te maken hebben met twee HELE grote voorbeelden in de duivensport. Zowel de familie Eijerkamp als Gerard Koopman hebben als geen ander begrepen hoe je met je vrienden en klanten dient om te gaan. Een dikke pluim voor beide families!

Terug