Laatste nieuws

Verkoop nog twee dagen te gaan

  • 31-10-2013

Over twee dagen eindigt onze internetveiling op www.gps-auctions.nl .

Een bijzonder mooi aanbod duiven welke inmiddels bijna allemaal, op een paar latere na, door de rui zijn. Ze staan er al weer behoorlijk strak op.

Ik hoop dat ik de vele vragen de afgelopen dagen naar tevredenheid heb kunnen beantwoorden. Heb alle duiven afgelopen zaterdag nog speciaal hiervoor in de hand genomen om een toch zo goed mogelijk oordeel te kunnen geven. Er zijn nog steeds wel enkele jongen waarvan ik absoluut niet zeker weet of het nu een doffertje of een duivin gaat worden.

Overigens is het aanbod in deze verkoop wel bijzonder. Maar liefst drie kinderen uit dochter Euro (dus kleinkinderen van Den Euro). Twee kinderen uit onze Fijne Jackpot welke een directe dochter is van de Jackpot (Heremans nu topkweker bij Eijerkamp). De Fijne Jackpot is tevens volle zuster van de Vivian van Hans & Evert Jan Eijerkamp. Vivian vertegenwoordigde ons land tijdens de Olympiade.

Totaal maar liefst vier kinderen uit Mr. Branco, onze absolute topkweker welke meerdere kinderen gaf die eersten vlogen. Maar inmiddels ook al meerdere kleinkinderen en achterkleinkinderen die eersten speelden. Kortom met recht mag Mr. Branco een topkweker genoemd worden. Er zitten er nu nog vier kinderen van in de verkoop.

Daarnaast nog twee hele fijne uit Zoon Johnny Boy. Twee doffers zoals het nu lijkt en absoluut duiven die de moeite waar zijn. Ook kinderen uit de Arie Dijkstra lijnen via Nico & Ivo van der Veen.

Tot slot, wat te denken van de schimmels. Duiven waar we regelmatig succes mee hebben. We hebben slechts drie duiven van Jan Ganzeveld op onze hokken maar voor alle drie geldt dat het destijds een schot in de roos is geweest.

Kortom te veel om op te noemen. Neem een kijkje en wie weet komt u iets tegen waar u verder mee kunt.

Terug