Laatste nieuws

Prachtig lot duiven op GPS-Auctions

  • 25-10-2013

Sinds afgelopen woensdag staan er 27 werkelijk prachtige jonge duiven van ons op de verkoopsite van www.gps-auctions.nl

En nee......het zijn geen afdankertjes, en nee het zijn geen kleine beestjes en nee het zijn geen bevlogen jonge duiven en nee ze zijn NIET slecht opgekomen........enkele vragen gehad van deze strekking. Een klein beetje onwerkelijk maar toch.

Beste mensen deze 27 jonge duiven zijn in de maanden begin juli t/m eerste week augustus geboren op onze kweekhokken. Ze zijn allen speciaal voor deze verkoop gekweekt uit onze kweekduiven. En ze zijn in de mooie zomermaanden perfect opgegroeid en uitgegroeid en stralen veel gezondheid uit.

Tevens durf ik te stellen dat ze de toets der kritiek met verve kunnen doorstaan. Het gros van deze duiven zal in januari zeker geschikt zijn om mee te kweken. Een enkele is mogelijk nog iets te jong maar zal zeker ook eind februari gekoppeld kunnen worden.

Alle jongen zijn geënt tegen paramixo. En vrijwel alle jongen zitten inmiddels strak in het verenpak. Kortom een prachtig lot jonge duiven waar u wellicht voor niet al te veel geld uw hok mee kunt versterken. Sla nu uw slag!

Terug