Laatste nieuws

Het Mr. Branco feestje wordt steeds mooier

  • 18-8-2013

Het lijkt wel een klein sprookje aan het worden. Het Mister Branco sprookje wel te verstaan. Afgelopen zaterdag klokten we de NL13-994 als eerste in de vereniging. Het is een jong uit de NL09-983 "Titanina". En u weet het ongetwijfeld nog, Titania vloog 6 eersten in de club waaronder ook in groot verband en tevens een NPO teletekst notering op Signy Signetz.

De vader van Titania is niemand minder dan onze Mr. Branco. Dus gisteren een kleinzoon van Mr. Branco voorop. De zoveelste in de rij!

En dan, wat nog veel mooier is, onze clubgenoot Harm van Dijk finishte als zesde in de club (achter onze 1 t/m 5) en jawel ook dat was een kleinkind van Mr. Branco. Harm kocht twee jaar geleden namelijk een zoon uit Mr. Branco x dochter Atilla. Deze zoon is nu de vader van de duif die Harm gisteren als eerste wist te klokken.

Kortom Mr. Branco wederom in de spotlights. Voeg daar nog eens de prestaties met de nakomelingen van de Fijne Jackpot aan toe dan mogen we niet klagen. Gisteren namelijk een jong van de Fijne Jackpot als tweede geklokt in de club.

Tot slot, het leuke is dat Mr. Branco op dit moment nog gekoppeld staat tegen de Fijne Jackpot. Een koppeling die we nog niet eerder hebben gedaan. Op papier ijzersterk, wat het in de praktijk gaat worden zullen we moeten afwachten.

Terug