Laatste nieuws

Wat een succes elders, nu Gebr. Jager Blijham in de picture

  • 22-4-2013

Na gisteren al een melding gemaakt te hebben van de successen van Marginus Oostenbrink en Bruning en Zn. kwam vandaag een pracht bericht van de Gebr. Jager uit Blijham. Oordeelt u zelf door het mailtje van de gebroeders te lezen:

Goedenavond heren,

Na verleden jaar jullie op de hoogte te hebben gebracht van de twee 1e prijzen (waaronder een 1e in het rayon) van de dochter uit een duivin van jullie, was het zaterdag aan haar broer om dit kunststukje te herhalen. 1e rayon 4 afdeling 10 tegen 1.693 duiven.

Ondanks onze minder goede ligging met NO wind wist deze doffer(Lijn Atilla van Loon x Euro Heremans gekoppeld aan een doffer uit zn. Johnny Boy via Rene Dalmolen) 15 m/m los te vliegen op de nr. 2. Waarvan acte....
 
Groet Gebr. Jager

Blijham

 

Bijzonder goede berichten en ook voor de Gebr. Jager uit Blijham onze welgemeende gelukwensen natuurlijk. Ook daar een prachtig resultaat onder niet de gemakkelijkste vlieg omstandigheden.

Kortom in één weekend drie eerste prijzen met duiven waar rijkelijk Van der Stouwe-Douna bloed zit vertegenwoordigd. We zijn blij voor degene die het hebben aangedurfd om hier duiven te komen halen, is de investering en de autorit niet voor niets naar Donkerbroek geweest zullen we maar zeggen.

Terug