Laatste nieuws

The day after, zomer komt er aan

  • 14-4-2013

Gisteren een bijzonder lastige vlucht voor onze duivinnen. Hoe het mogelijk is geweest dat ze zo moeizaam kwamen zal altijd wel een raadsel blijven. Mogelijk hadden we toch wat meer moeten opleren maar goed de omstandigheden waren er niet naar hetgeen natuurlijk voor bijna iedereen gold. We waren in ieder geval blij dat we de doffers thuis hebben gehouden.

Zowel gisteren als vandaag de doffers naar Fredriksoord gehad voor een trainingsvlucht. Vanmiddag rond 14.00 uur losgelaten en bij thuiskomst zaten de heren op zeven stuks na reeds in het hok. De laatste zeven kwamen een minuut of vijf later hoog uit het zuiden aanstuiven dus het stel is weer compleet.

Vandaag totaal vier duivinnen nagekomen betekent dat er nog vier achterwege zijn. Dat zijn er wat ons betreft een tweetal te veel maar het is niet anders. Overigens is de kans groot dat het geen hele goeie waren.............immers........er zijn maar zo heel weinig hele goeie!! Maar we hoeven er niet om heen te draaien het blijft altijd jammer.

De doffers zijn nu een keer of 7 weggeweest. Ze mogen het zaterdag proberen vanaf Wijchen.

Nog even uw speciale aandacht voor twee mooie websites van clubgenoten van ons. Zie onder links van onze site en kies voor www.vanzandenduiven.nl of www.wittebolfondduiven.nl. Twee heren die zich gespecialiseerd hebben op de overnachtfond.

Terug