Laatste nieuws

Dag Wieger!

  • 13-11-2010

Zaterdagmorgen 13 november hebben we helaas afscheid moeten nemen van een grootheid in de Friese duivensport. Een enorm groot sportman, een winner en vooral een bijzonder fijn mens is niet meer onder ons.

Wieger Elzinga uit Zwaagwesteinde, de man van "Het Mirakel" (NL92-1975208) die geweldige duif van toen, is na een vijftal moeilijke jaren toch nog bijzonder plotseling overleden.

Voor mij afscheid nemen van een bijzonder man, zeg maar gerust een heel bijzonder man. Uren en uren heb ik met hem aan de telefoon gehangen, ben zelfs enkele keren meegeweest naar België alwaar we grote liefhebbers hebben bezocht. Iedere zaterdagmorgen filosoferen hoe laat de duiven thuis zouden komen, iedere week opnieuw het wel en wee van onze duiven uitwisselen. Geweldig gewoon!

Helaas voor Wieger en natuurlijk tot enorm verdriet van zijn familie en vrienden kwam er deze week toch nog vrij plotseling een einde aan zijn leven.

Een groot duivenman is heengegaan.

"Van het concert des levens krijgt niemand een program" zo stond te lezen op de rouwkaart. En zo is het precies!

Appie, Geert, Rennie en natuurlijk hun wederhelften, de kleinkinderen, mem Elzinga en overige familie erg veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Wieger vaarwel.

Henk

Terug