Laatste nieuws

Les 12 Losplaats 3

  • 1-7-2024

Omdat het kan

Niet omdat het moet maar omdat het kan! Vanmorgen toch nog maar een keer een ritje naar losplaats 3 oftewel Frederiksoord. Was er voor mijn doen redelijk op tijd want in de loop van de ochtend werd het maar een natte boel

Lossing

Gelost in twee groepen van 20 duiven ruim zes minuten na elkaar. Gingen zoals gebruikelijk totaal de verkeerde kant uit en dat zover als mijn ogen konden waarnemen.

Thuiskomst

Bij mijn thuiskomst zaten er 25 stuks in het hok en vlogen er nog een 14-tal rond de deur. Deze 14 haakten aan bij een grote koppel trainende duiven en heb ik een anderhalf uur niet weer gezien. Lang verhaal kort, ondanks de enorme buien kon rond de middag het klepje weer dicht.

Trainingsvlucht afdeling

Maar eens goed over nadenken of ik komende vrijdag ga inkorven voor de trainingsvlucht vanaf Duiven door de afdeling georganiseerd. De harde zuid westen wind die voorspeld wordt staat me eigenlijk een beetje tegen bij de eerste jonge duiven loopjes.

Ik zal mijn aantal duiven in ieder geval opgeven maar of ze ook daadwerkelijk meegaan maar even aanzien nog. Komt tijd komt raad.

Terug