Laatste nieuws

Geen positief nieuws voor een lossing, uitgesteld naar zondag

  • 22-6-2024

Het weer

Het is volgens mij met stip het meest besproken onderwerp in de wereld. Het weer! En inderdaad wat zijn we toch afhankelijk van het weer eigenlijk. Niet dat het alles beheerst maar er draait wel enorm veel om. De mensen die activiteiten organiseren, niet te vergeten onze argrariërs, de buitenschilder, de bouwbedrijven en natuurlijk..................de duivenmelkers en dan vooral hun duiven.

Als we de weersprofeten mogen geloven dan voorspelt het voor vandaag niet veel goeds en lijkt het vrijwel zeker dat de vlucht uitgesteld zal worden naar de zondag. Erg jammer maar het is niet anders.

Planning in de war

Als de vlucht gaat doorschuiven naar de zondag dan zou dat bijzonder spijtig zijn. Het verstoord gelijk al mijn ritme voor komende week eigenlijk. Ik wil de dagen voor een volgende inkorving graag zo optimaal mogelijk benutten. We kunnen het ook anders zeggen, achteraf toch wel bijzonder veel spijt dat ik alle 20 heb ingekorfd. Een misrekening van de coach zullen we maar zeggen en dat reken ik mij zelf aan want het was enigszins te verwachten ook nog. Het is net oars! (het is niet anders)

Teletekst

Onderstaand nog even het TT plaatje van vorige week zaterdag. Het betreft het teletekst plaatje van afdeling Friesland '96 voor alle duidelijkheid. Ik zeg het er maar even bij want nu nog, jaren na afschaffing, reppen sommige liefhebbers nog van NPO vluchten. En dat terwijl deze echt niet meer bestaan. Ook liefhebbers die volgens mij toch echt beter zouden moeten weten hoor ik nog spreken ik heb een 5e of 1e NPO gespeeld vandaag. Eigenlijk te gek voor woorden natuurlijk. Maar de vervanger voor de NPO vluchten van weleer zijn heden ten dage de Grand Prix vluchten en daar moeten we het toch echt mee doen.

Uitgesteld

Helaas geen lossing vandaag. Het heeft niet gekund en de vooruitzichten voor vandaag zijn ook niet dusdanig dat langer wachten zinvol was. Uitgesteld naar zondag dus, erg jammer maar het is niet anders.

Terug