Laatste nieuws

Een wachtweekend? Uitgesteld naar morgen! Op naar Rekkem

  • 18-5-2024

Wachten

Het ziet, zoals verwacht, er absoluut niet goed uit voor vandaag. En dan zit het probleem vooral in België en een stukje zuiden van ons eigen land. Slechte zichten, motregen hier en daar maakt het vooralsnog niet mogelijk om te gaan lossen.

Kreeg overigens wel een berichtje van iemand uit Hasselt die aangaf dat de zon er doorprikte maar weet eigenlijk niet of dat wel een juiste weerspiegeling is van hetgeen daadwerkelijk aan de hand is. Webcams in de omgeving van Maastricht geven tenminste beelden te zien die er behoorlijk grijs en grauw uitzien.

Morgen

Het zal dan ook wel vrij zeker een zondagvlucht worden. Maar ook dan kon het nog wel eens lang wachten worden op een mogelijke lossing. 

Vooralsnog zit er maar één ding op, wachten, wachten en nog eens wachten. En het bizarre is, daar hebben we wel behoorlijk mooi weer bij!

Geen vlucht vandaag

Helaas geen vlucht vandaag, de lossing is niet mogelijk gebleken vanwege slechte zichten en laaghangende bewolking. Morgen maar opnieuw proberen.

Geen Momignies, geen Quievrain, geen Etroeungt maar Rekkem

Ze hebben uiteindelijk gekozen voor Rekkem. Afstand rond de 326 kilometer.  Ach ja je moet toch wat, een poging om in Quievrain te lossen werd in de kiem gesmoord door de Belgische Bond vervolgens maar naar Etroeungt en dat is in de kiem gesmoord door het IWB.  Met handen en voeten gebonden zijn we tegenwoordig en dat maakt het niet eenvoudiger. 

Uiteraard, hoe kan het ook anders, kwam er al reactie mijn kant op. Wat vind je van Rekkem was de vraag. Ik zal eerlijk zijn ik heb even tot tien geteld en een paar ongelooflijke rare woorden de lucht in geslingerd. Dat betekent in mijn geval dat ik het een hele malle situatie vind. Heb er helemaal geen goed gevoel bij ook. We gaan het morgen beleven. Een hele zaterdag vol met geduld (terecht!), en dan geen halve zondag met geduld?? Voelt een beetje wrang.

Terug