Laatste nieuws

Onderweg naar Duffel

  • 3-5-2024

22 stuks

Vanavond 22 duiven ingekorfd voor de derde vlucht al weer van dit seizoen. Plaats van lossen zal Duffel worden is de bedoeling. Afstand naar Donkerbroek rond de 244 kilometer, daarbij aangetekend dat ze dan wel een rechte lijn naar huis toe moeten afleggen.

Tien doffers en twaalf duivinnen moeten het maar gaan proberen morgen om zo snel als mogelijk huiswaarts te keren. Evenals vorige week zal er niet veel eer te behalen zijn morgen is de verwachting alom. Oftewel de focus op de vereniging. In de vereniging door 20 leden totaal 644 duiven ingekorfd overigens.

Aangewezen

De drie aangewezen duiven zijn de NL21-205 "Magic Boy", de NL22-520 uit Magnifiek welke een zoon van Olympic Hans is en de NL21-058 uit Mr. William x Fine Fleur.

Hopelijk weet één van hen tijdig het hok te bereiken om zo ook iets te betekenen voor het aangewezen kampioenschap.

Hoe staan ze er op?

Nou daar kan ik dit keer kort over zijn. Ze stonden mij eigenlijk helemaal niet aan! Sterker nog ik heb er een paar thuis gelaten om die reden. Zeldzaam zo matig in de hand, kan niet bedenken wat daarvan de oorzaak kan zijn. Wat het betekent voor morgen kan ik (gelukkig) ook niet bedenken. Oftewel maar afwachten. Om het kort te omschrijven hoe ze aanvoelden........in vond het slappe hap!

Desalniettemin morgen maar vlug weer terug!

Terug