Laatste nieuws

Bonnenverkoop P.V. de Griffioen

  • 17-1-2024

Bonnenverkoop

Op www.gps-auctions.com staat momenteel een kleine bonnenverkoop online van mijn eigen vereniging P.V. de Griffioen te Oosterwolde. Een mooi beperkt aanbod van onze eigen leden en puur en alleen bedoeld om de clubkas een beetje op niveau te houden. 

Overigens een mooi aanbod van bonnen en veelal ook een gelegenheid om voor niet al te veel geld aan iets moois te komen. Neemt u eens een kijkje zou ik zeggen.

Eventuele kooporders, voor mensen zonder internet of zonder inlogcode gps, kunnen via de mail contact met mij opnemen. henk.douna@outlook.com

Theo

Bij clubmaat Theo op de website is het inmiddels al een dikke week "heerlijk weer". Hmmm ik heb daar toch een ander idee bij en hij woont toch echt maar een kilometer of tien bij mij vandaan. Moet toch eens denken om te gaan verhuizen volgens mij.

Peter

Peter Theunis is geen man van huldigingen. Dat kan natuurlijk heel goed. Je vindt het leuk of je vindt het niet leuk per slot van rekening en deze kampioen heeft al zo vaak op moeten draven om het gewonnen eremetaal in ontvangst te mogen nemen. Wat mij opviel is dat hij de huldiging van de Gouden Duif juist wel mooi vindt. Kijk en als ik dat lees dan kan ik heel goed begrijpen dat Peter niet zoveel heeft met huldigingen.

Ik ben vorig jaar naar de Gouden Duif geweest en ik kan er een lang verhaal van maken maar heb bij de organisatie de tip gegeven om eens naar de huldiging in de afdeling Friesland te komen. Kunnen ze nog veel van opsteken namelijk. Ze zullen wel gedacht hebben wie is die Douna eigenlijk wel.......

Neemt niet weg dat de Gouden Duif natuurlijk een geweldig podium is! Krijg het maar eens voor elkaar om van over de hele wereld zoveel mensen te trekken. Dat is een unikum lijkt mij. Maar of het allemaal zo prettig vertoeven is daar, tja niet mijn idee van een fijne huldiging in ieder geval. Maar goed als het weer een beetje meewerkt zal ik mij zeker weer melden om het eremetaal in ontvangst te nemen. Ook al was het alleen maar uit fatsoen.

Op eigen hok

Het koppelen hobbelt wel aardig verder. Inmiddels zitten alle duiven los op de bak. In het vlieghok geen centje pijn maar in het kweekhokje toch nog wel een paar pijnpunten. Het is niet anders ze moeten maar zien of ze er uit komen met zijn allen.

Terug